Toscana klasična vrata

Dizajn: Klasična notranja vrata

Masivna notranja vrata Toscana so prava paša za oči. Njihova posebnost je v estetsko dovršenih in razgibanih detajlih. Ravne linije vrat združujejo moderno s tradicionalnim, zato se ta kolekcija odlično poda tako v tradicionalno kot tudi moderno opremljen dom.

Presek vrat:

Presek vrat Toscana

Drevesne vrste:

hrast

oreh

smreka

Barve:

RAL lestvica

Pošlji povpraševanje

Modeli

  • Toscana klasična vrata
    Toscana 2F
  • Toscana klasična vrata
    Toscana 2F LA
  • Masivna notranja vrata
  • Masivna notranja vrata
  • Masivna notranja vrata

Notranja vrata po meri

Vse kolekcije notranjih vrat si lahko opremite po lastnih željah. Poleg nestandardnih dimenzij (poljubna višina, širina ali neravna mansardna izvedba) lahko notranjim vratom izberete različne barvne odtenke – lužila, premaze (olje, vosek, lak, barva), izvedbene možnosi in ostale dodatke.

Možne izvedbe notranjih vrat

Z notranjimi vrati se dnevno rokujemo zato je izbira ambientu primerne izvedbe še kako pomembna.

Glede na videz in način uporabe so vam vse kolekcije notranjih vrat na voljo v klasični, drsni (pred in v steno), nihajni ali dvokrilni izvedbi in z možnostjo odpiranja v podboj.

Dodatki

V naši ponudbi najdete široko paleto dodatkov za notranja vrata. Njihova vloga je tako estetska kot tudi funkcionalna. Pomembno pa je, da so le-ti med sabo usklajeni.

V osnovno ponudbo sta vključena 2 para 3 delnih nikljanih nasadil in standardna BB ključavnica. Lahko pa vratom po želji izberete tako okovje (nasadila, kljuke, ključavnice) kot tudi steklo in podboje.