Storitve

IZMERA

Okvirni ponudbi sledi strokovni posvet na samem objektu, kjer lahko stranki svetujemo kateri dizajn notranjih vrat bi celoten ambient najlepše dopolnil in kaj lahko od posamezne izvedbe pričakuje. Na samem objektu se vidi tudi kompleksnost postavitve in same izvedbe vratnih elementov. Na podlagi dogovorjenega se pripravi končna ponudba oz.potrditev naročila, katera gre v proizvodni proces. Predvideni čas dobave notranjih vrat (od potrditve do montaže) je 6 - 8 tednov.

Cena izmere je 50 €. V primeru realizacije naročila se plačilo izmere odšteje pri končnem računu.

PROIZVODNJA

Trajnostne rešitve in okolju prijazen razvoj je vpleten tudi v naš proizvodni proces. Skozi celotno proizvodnjo je vpeljan odsesovalni sistem, ki čisti zrak in skrbi za zdravo delovno okovje. Iz odpadnega prahu se izdelajo stranski produkti – peleti in briketi. Tako ima naša proizvodnja ničelni odpad. Hlodovino v aspektu lokalne oskrbe in celovitega trajnostnega razvoja pridobivamo iz lokalnih gozdov. Razen nordijsko smreko, katera ima zaradi posebnih rastnih pogojev izrazito grčast izgled, pridobivamo iz Finske. Les Nordijske smreke ima FSC certifikat.

Proizvodni proces notranjih vrat je pod stalnim nadzorom kakovosti v celoti izveden v podjetju Melu.

  • Razrez hlodovine
  • Sušenje lesa
  • Proizvodnja 3-slojno lepljene sredice (lasten razvoj inovativnega lepljenja, ki preprečuje ukrivljanje)
  • Priprava polizdelkov
  • Končna proizvodnja vratnih krill in podbojev
  • Priprava in izvedba površinske obdelave

Dostava , Montaža in servis

Dostava po Sloveniji je brezplačna.

Montaža se predvidi ob samem naročilu. Cena montaže notranjih vrat je odvisna od kompleksnosti  objekta (stara hiša/novogradnja),  izvedbe (klasični/drsni elementi /vgradni podboji ipd.) in dostopnosti samega objekta.

Pri tem je potrebno poudariti, da se mora montažo vgradnih podbojev oz. INLINE vrat predvideti že v zidarski fazi in poteka v dveh delih.

1 faza: na gole, neobdelane stene se vgradijo ALU podboji.

2 faza: po končani pleskarski fazi sledi montaža vratnega krila.

Starejši objekti s krivimi stenami,  težko dostopna mestna stanovanja ipd. imajo zaradi same kompleksnosti izvedbe  višjo ceno montaže.

GARANCIJA

Garancija notranjih vratnih kril in podbojev velja 24 mesecev od izročitve blaga končnemu uporabniku.

Garancija velja izključno za pomanjklivosti v material in izdelavi, ki so dokazljivo na strani proizvajalca.

Melu d.o.o. jamči za kakovost in brezhibno delovanje notranjih vrat v garancijskem roku. Pomanjklivosti bomo v garancijskem roku (45 dni po prejemu pisnega reklamacijskega zahtevka) odpravili na lastne stroške, dostavili nov in brezhiben izdelek namesto reklamiranega ali pa v celoti povrnili kupnino.

Vse vizualne napake, ki so lahko posledica neprimernega skladiščenja ali ravnanja z notranjimi vrati, morajo biti pisno reklamirane takoj ob prevzemu blaga vpričo prevoznika, kasnejših reklamacij takih napak proizvajalce ne upošteva.