Drsna vrata pred steno

Ko nam primanjkuje prostora so drsna vrata pred steno prava rešitev, saj nudijo optimalno koriščenje prostora. Drsna vrata pred steno so prava paša za oči zato pogosto igrajo vlogo estetske popestritve  ambienta.  Z dodatno prislonsko letvijo nudijo drsna vrata pred steno tudi opcijo zaklepanja. Njihova edina slabost je, da ne nudijo zvočne izolativnosti, saj ne tesnijo.

Pri masivnih vratih je izbira kakovostnega okovja zelo pomembna, saj so polna lesena vrata težja. Vratom lahko izberete mehko zapiranje/odpiranje in poljubne ročaje v različnih površinskih obdelavah.

Na voljo so tudi v izvedbi s prehodnim podbojem, kateri zaščiti stene, hkrati pa naredi celotno izvedbo elementa polnejšo in estetsko dovršeno.

Na voljo so 3 različice drsnih vrat pred steno, dobavljive so v vseh kolekcijah notranjih vrat.

Drsna vrata z leseno karniso

Drsna vrata s skritim vodilom in leseno karniso običajno izdelamo v enaki površinski obdelavi kot so vrata, kadar pa želimo drsni element poudariti izberemo kontrastno različico lesene karnise.

Drsna vrata z vidnim okrasnim okovjem

Vidno okovje izberemo, kadar želimo vhod še dodatno poudariti. Na voljo je izvedba v črnem kovanem in inox okovju. Črno kovano okovje poda vratom retro pridih, zato v tej izvedbi najbolj do izraza pridejo klasični dizajni notranjih vrat. Inox okovje priporočamo k modernemu dizajnu. Najlepše poudari vrata v temnejših odtenkih.

Drsna vrata z lesenim okovjem WooDrive

V podjetju Melu smo razvili leseno drsno okovje.  Na voljo je v dveh različicah, avtomatsko drsno okovje WooDrive E in manualno drsno okovje WooDrive M. Obe različici sta dobavljivi v hrastovem in orehovem lesu. Več na spletni strani WooDrive.

Drsni sistem WooDrive E

Drsni sistem WooDrive M