Lino moderna vrata

Dizajn: Moderna notranja vrata

Posebnost notranjih vrat Lino je v naravnem barvnem kontrastu vloženih letvic in vratnega krila. Kolekcija vrat Lino nam prikazuje lepoto in posebnost vsake drevesne vrste posebej. Svetlim lesovom je dodan lesen vložek v temnejšem lesu in obratno. Notranja vrata Lino so preprosta in hkrati razgibana, zato bodo popestrila prav vsak dom.

Drevesne vrste:

hrast (letvica: oreh)

javor (letvica: bukev)

bukev (letvica: javor)

smreka (letvica: oreh)

Pošlji povpraševanje

Modeli

 • Lino moderna vrata
  Lino
 • Lino moderna vrata
  Lino LA veliki
 • Lino moderna vrata
  Lino LA3x
 • Lesena notranja vrata
 • Lesena notranja vrata

Notranja vrata po meri

Vse kolekcije notranjih vrat si lahko opremite po lastnih željah. Poleg nestandardnih dimenzij (poljubna višina, širina ali neravna mansardna izvedba) lahko notranjim vratom izberete različne barvne odtenke – lužila, premaze (olje, vosek, lak, barva), izvedbene možnosi in ostale dodatke.

Možne izvedbe notranjih vrat

Z notranjimi vrati se dnevno rokujemo zato je izbira ambientu primerne izvedbe še kako pomembna.

Glede na videz in način uporabe so vam vse kolekcije notranjih vrat na voljo v klasični, drsni (pred in v steno), nihajni ali dvokrilni izvedbi in z možnostjo odpiranja v podboj.

Dodatki

V naši ponudbi najdete široko paleto dodatkov za notranja vrata. Njihova vloga je tako estetska kot tudi funkcionalna. Pomembno pa je, da so le-ti med sabo usklajeni.

V osnovno ponudbo sta vključena 2 para 3 delnih nikljanih nasadil in standardna BB ključavnica. Lahko pa vratom po želji izberete tako okovje (nasadila, kljuke, ključavnice) kot tudi steklo in podboje.