Mnenja strank

Zanima nas vaše mnenje

M

Lep in kvaliteten izdelek, spoštovanje rokov, kvalitetna montaža. Nimam pripomb.

Marko 28

E

Z vašimi vrati sem zadovoljna. Vse je potekalo kot je bilo dogovorjeno :)

Erna Pudgar

M

Pred nakupom nisem imela prave predstave o prednostih in slabostih določenih materialov, lesov itd. V podjetju melu so mi notr.

Maja 22

D

V nakup notranjih vrat me je prepričala kvaliteta. Ko sem obiskala podjetje, sem si ogledala celotno proizvodnjo in res vsakemu detajlu posvetijo vso pozornost. Kvaliteta je pri Melu-ju zares na prvem mestu, kar je bila pri nakupu tudi moja prioriteta.

Dragica

M

Iskal sem primeren dizajn in ga v vašem podjetju tudi našel. Z izvedbo sem zelo zadovoljen:)

Miha35

I

Vrata so top!

Igor Slak

M

Z dobavljenimi vrati sem zelo zadovoljna. Izdelek je zares dovršen. Vrata so nekoliko dražja, a ko pregledaš detajle vidiš zakaj - brez napak! Super ste. Edina pripomba je dobavni rok, katerega ste nekoliko zamudili. (teden dni).

Mateja

B

Rada bi pohvalila podjetje Melu, res sem zadovoljna s celotnim delom. Od naročila do izvedbe je bil njihov odnos korekten, vrata so popolnoma prilagodili mojim željam. Vse je točno tako kot sem si zamislila.

Breda

M

Z vrati sem zadovoljen. Vse mi odgovarja,priporočam

Mišo

A

V podjetju so zelo prijazni, pripravljeni svetovati, na dom so mi poslali vzorce, da sem si lažje predstavljala kako bodo vrata zares izgledala. Upoštevajo zares vse želje naročnika. Vrata so odlična, jaz pa prezadovoljna. Cena se mi zdi primerna

Ana