Vino moderna vrata

Dizajn: Moderna notranja vrata

Že samo ime pove, da so ta notranja vrata povezana z vinom. Vrata so izdelana iz odsluženih hrastovih barik sodov, katere pripeljemo iz Francije. Vrata so krtačena in oljena, po želji tudi lužena. S ponovno uporabo lesa - Reuse spodbujamo načela trajnostnega razvoja in poskušamo soustvarjati zdravo bivalno okolje.

Drevesne vrste:

hrast

Pošlji povpraševanje

Modeli

  • Vino moderna vrata
    Vino
  • Vino moderna vrata
    Vino LA
  • Lesena reciklirana notranja vrata
  • Lesena reciklirana notranja vrata

Notranja vrata po meri

Vse kolekcije notranjih vrat si lahko opremite po lastnih željah. Poleg nestandardnih dimenzij (poljubna višina, širina ali neravna mansardna izvedba) lahko notranjim vratom izberete različne barvne odtenke – lužila, premaze (olje, vosek, lak, barva), izvedbene možnosi in ostale dodatke.

Možne izvedbe notranjih vrat

Z notranjimi vrati se dnevno rokujemo zato je izbira ambientu primerne izvedbe še kako pomembna.

Glede na videz in način uporabe so vam vse kolekcije notranjih vrat na voljo v klasični, drsni (pred in v steno), nihajni ali dvokrilni izvedbi in z možnostjo odpiranja v podboj.

Dodatki

V naši ponudbi najdete široko paleto dodatkov za notranja vrata. Njihova vloga je tako estetska kot tudi funkcionalna. Pomembno pa je, da so le-ti med sabo usklajeni.

V osnovno ponudbo sta vključena 2 para 3 delnih nikljanih nasadil in standardna BB ključavnica. Lahko pa vratom po želji izberete tako okovje (nasadila, kljuke, ključavnice) kot tudi steklo in podboje.